Søk i denne bloggen

lørdag 28. februar 2015

Birgittes eksotiske kyllinggryte

2-3 kyllingfileter 
2-3 ss chilipaste
Kyllingfileten skjeres opp i biter og blandes med chilipaste. Ligg gjerne eit par timar. Steik i litt olje. 

1 boks kokosmelk
1-2 dl vann 
2 ss creme fraiche
Tilset i gryta, og kok opp

2 fedd kvitlauk
1 chili
1 gulrot
1/2 paprika (rød)
15-20 cm purreløk
1 tomat
Skjeres opp, og has i gryta

3-4 ss mangochutney
roasted cumnin & pepper
chilikrydder
tandori kyllingkrydder
herbes de provence
malt ingefær
koriander
-> krydder etter smak

Kok opp til den har en fin konsistens. 

Ved servering tilsettes litchi (kjærleiksfrukt). Denne trenger ikkje å koke, men får ein fin temperatur om den legges rett i skåla. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar