1 pakke torsk (500 gr, gjerne i fryst tilstand)
½ pk fryste blomkål + brokkoli
1-2 gulrøtter
½ løk
Evt andre grønnsaker (potet, paprika)
4 egg
2 dl melk
Salt, pepper
Revet ost
Tilbehør: Ris, kokte poteter
Sett ovnen på 200-210 grader.
Finn fram ei ildfast form.
Skrell og del gulrøtter i småbiter. Kok opp vann, og ha i gulrøtter. Etter et par min has brokkoli og blomkål i, og kokes i ca 2 minutter. Sil grønnsakene i et dørslag.
Skjær løken i biter.
Eggene piskes, ha i melk, og litt salt og pepper.
Legg fisken i bunnen av formen. Dersom det er mulig å dele den i mindre biter dersom den er i fileter, er det fint. Deretter legges grønnsakene rundt fisken, og så helles egg- og melkeblandingen over. Tilslutt ost.
Bak i ovnen i ca 20-30 minutter.
Kok ris/poteter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar