Søk i denne bloggen

mandag 16. oktober 2017

Kyllinggryte med fersken

4 porsjoner:


750 gram kyllingfilet, kutt opp i strimler eller biter på ca 2,5 x 2,5 cm

I en bolle: 
1/2 dl hvetemel
1 ts salt
1 ts allehånde
1 ts sort pepper
1/3 ts kayennepepper
1/3 ts chilipepper
1 ts karry

Ha kyllingbitene i mel-blandingen og stek raskt i f.eks en wokpanne. Legg i en gryte. 

Ha saften fra en stor boks fersken oppi kyllingen.
+ 2-3 terninger hønsebuljong (ikke vann)
+ 2-3 hvitløksfedd

Kok i 30 min på svak varme. 

Ha oppi 2 dl matfløte på slutten. 

Skjær ferskener i halve/kvarte båter og ha i gryten.  

Server med ris og salat. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar