Steiketemperatur:
|
180 ° , 20-30 min
|
Langpanne:
|
Ca 35 cm x 45 cm (4 cm høg)
|
Kakerøre: (tall i parantes er ved 1 liter kefir)
6,5
|
dl
|
sukker (8,5)
|
10
|
dl
|
mjøl (13,5)
|
2
|
ss
|
natron (2,5)
|
3-4
|
ss
|
kakao (4-5)
|
1
|
ss
|
vaniljesukker (1,5)
|
7,5
|
dl
|
kefir (1)
|
150
|
gr
|
smelta margarin (200)
|
Røres saman og steikast i langpanna
Krem:
200
|
gr
|
margarin (250)
|
1
|
pl
|
kokesjokolade (1,3)
|
1
|
ss
|
kaffi (av ca 2 ss varmt vann + litt
pulverkaffi) (1,5)
|
400
|
gr
|
melis (530)
|
2
|
ts
|
vaniljesukker 2,5)
|
Margarin, kokesjokolade (og kaffi) smeltes
ved svak varme. Melis og vaniljesukker blandes i. Dersom kremen skil seg; ha i
litt mjølk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar